HUISARTSEN

Dokter Van Kasteren is wegens ziekte na haar zwangerschapsverlof langere tijd afwezig geweest. Zij is begonnen met re-integreren. Het kan zijn dat u haar weer ziet in de praktijk, maar ze heeft nog beperkt spreekuur.

Onze physician assistant, mevrouw Andela is helaas langdurig uitgevallen vanwege ziekte. We weten nog niet wanneer zij weer zal beginnen met werken

We hebben 2 fijne huisartsen gevonden die al eerder bij ons hebben gewerkt, zij zullen dokter Van Kasteren en mevrouw Andela tijdelijk vervangen. Huisarts Van der Pluijm vervangt dokter Van Kasteren. Huisarts Hageman is inzetbaar voor alle praktijken.

Onze assistentes Monika en Inge zijn helaas ook langdurig uitgevallen vanwege ziekte. Inmiddels zijn beiden begonnen met re-integreren dus het kan zijn dat u hen weer ziet/spreekt.

Landelijk is er sprake van personeelstekort, het is heel lastig om vaste (inval) doktersassistenten te vinden. Daarom werken we met geneeskundestudenten die in de wachttijd voor hun co-schappen zitten. Dat betekent meerdere nieuwe gezichten. We hopen op uw begrip.

 

EMAIL CONSULTEN

Tijdens de vakantie van uw huisarts wordt de optie om e-mail consulten te sturen tijdelijk uitgezet. De waarneemhuisarts of de doktersassistente kan uw vraag wellicht ook beantwoorden.